WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Favoured Pakket M Automaat

€ 44.390,00

PRIVATE LEASE EUR 448,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5930674
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €576 per maand
MINI Cooper E Favoured Pakket M Automaat
€ 44.390,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

MINI heeft de auto opnieuw uitgevonden. De volledig elektrische MINI Electric is duurzaam, maar biedt tegelijk veel rijcomfort en geweldige prestaties. De modernste techniek is toegepast om u in alle rust en stilte van de rit te laten genieten. Daarbij zult u zien dat de tijd om de accu's op te laden enorm meevalt, en dankzij de flinke actieradius hoeft u dat ook niet zo vaak te doen. Deze gloednieuwe auto is per direct uit onze voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Deze MINI Electric heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Snelheid, brandstofinfo, noem maar op. Het digitale dashboard houdt u permanent op de hoogte. Goed en overzichtelijk. De 360 graden camera biedt een beter zicht bij slechte weersomstandigheden, waardoor u beter kan anticiperen op mogelijke gevaren. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. Het navigatiesysteem is gecombineerd met een uitgebreid audiosysteem, waarbij online muziek te beluisteren is via bluetooth en radio van hoge kwaliteit via DAB+. U bent in deze MINI ook voorzien van dashboard met spraakbediening, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor en keyless entry.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Route- en rij-info aflezen van de voorruit? Met de head-up display hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te halen! In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze Electric staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u