WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Direct leverbaar

MINI CooperE Favoured Pakket L Automaat

€ 45.690,00

PRIVATE LEASE EUR 547,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5930788
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €591 per maand
MINI Cooper E Favoured Pakket L Automaat
€ 45.690,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze hatchback is niet alleen compact, maar biedt ook heel, heel, heel veel ruimte voor bagage of lading. De fluisterstille elektromotor zorgt voor een serene rijervaring. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter.

De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! De Harman/Kardon geluidsinstallatie staat garant voor een onovertroffen fraaie klankweergave. Een comfortabele optie is keyless entry. U kunt de portieren openen en afsluiten zonder de sleutel vast te houden. De uitrusting van deze MINI is met Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, parkeerassistent, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Snelheid, brandstof, navigatie... de head-up display laat het allemaal zien, recht in het zichtveld van de weg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Mini te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron