WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Favoured Pakket L Automaat

€ 45.690,00

PRIVATE LEASE EUR 460,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5930768
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €591 per maand
MINI Cooper E Favoured Pakket L Automaat
€ 45.690,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

In deze hatchback is de binnenruimte één geheel, naar behoefte in te delen. En makkelijk laden door de extra deur achter. Fiscaal aantrekkelijk is de elektromotor, waarmee u niet alleen stil maar ook uitermate pittig kunt rijden. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten horen tot de voorzieningen op deze auto.

In één oogopslag heeft u alle benodigde functies onderweg in beeld, dankzij het slim ingedeelde digitale dashboard. Door het combineren van beelden van vier camera's, biedt de 360 graden camera een naadloos en gedetailleerd beeld van de hele omgeving rondom deze auto. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Voor een sprankelende en levensechte klankweergave zorgt het Harman/Kardon audiosysteem. De MINI is standaard voorzien van: dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

De geavanceerde technologie in deze MINI is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld! De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. In deze MINI vinden we verder een dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Electric aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u