WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Direct leverbaar

MINI CooperE Classic Pakket S Automaat

€ 41.690,00

PRIVATE LEASE EUR 499,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5939229
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €536 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket S Automaat
€ 41.690,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Heerlijk, zo'n hatchback. De extra deur aan de achterkant maakt van laden en lossen een eitje. Met de elektromotor zoeft u fluisterzacht over de weg. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 10 kilometer heeft gereden sinds 2024. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook Full LED koplampen en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

De auto is voorzien van een draadloze telefoonlader, dus geen snoeren nodig om de smartphone op te laden! Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Met de keyless entry ontgrendelt deze MINI Cooper zich automatisch als u het portier wilt openen. Deze MINI is voorzien van lederen sportstuur, parkeerassistent, automatisch dimmende buitenspiegels en isofix-aansluiting.

In de MINI Cooper heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen!

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron