WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Classic Pakket S Automaat

€ 42.590,00

PRIVATE LEASE EUR 433- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5930749
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €552 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket S Automaat
€ 42.590,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De MINI Electric is ruim en comfortabel. De fluisterstille elektromotor zorgt voor pittige rijprestaties zonder uitstoot. Maar wel met fiscaal voordeel! Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Verder is de MINI uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Alle functies voor een veilige en zuinige rit worden overzichtelijk weergegeven op het digitale dashboard. De 360 graden camera op deze auto biedt u een volledig, panoramisch zicht op de omgeving. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. Naast de routeinformatie van het gekoppelde navigatiesysteem kunt u muziek via het audiosysteem ook online beluisteren dankzij bluetooth. Radio komt via DAB+, dus ook hier hoge kwaliteit. De uitrusting van deze MINI is met dashboard met spraakbediening, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Recht voor u ziet u de weg én alle dashboardinformatie dankzij de head-up display Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe Electric. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u