WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Classic Pakket L Automaat

€ 44.590,00

PRIVATE LEASE EUR 450,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5935369
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €580 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket L Automaat
€ 44.590,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een hatchback als deze is heerlijk compact en biedt desondanks een zee aan laadruimte. Power, stilte en nul procent uitlaatgas krijgt u met de elektromotor. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 10 kilometer afgelegd. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. In de guurste maanden is de meegeleverde stoelverwarming een absolute weldaad! Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Het digitale dashboard ondersteunt u voortdurend met actuele, bruikbare informatie. De 360 graden camera op deze auto wordt verzorgd door vier geavanceerde camera's. Het biedt garantie van uitstekende beeldkwaliteit. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. Uw mooiste tracks en uw favoriete zenders komen volledig tot hun recht dankzij de sublieme geluidskwaliteit van het Harman/Kardon audiosysteem. Met dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst is deze auto helemaal compleet.

Het rijden met deze MINI wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Hou zicht op de weg en check tegelijk de functies op het dashboard: dat kan, dankzij de head-up display. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze MINI. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u