WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Classic Pakket L Automaat

€ 45.490,00

PRIVATE LEASE EUR 459,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5935435
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €587 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket L Automaat
€ 45.490,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Da's het fijne van een hatchback: de extra deur achter waardoor u gemakkelijk nog wat lading mee kan nemen. De achterbank is op te klappen voor nog meer ruimte. De elektromotor is stil en schoon. En met een verrassend grote actieradius! Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Sportief rijden stelt eisen aan een stevige zitpositie voor rijder en bijrijder. Vandaar de strakke sportstoelen! Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Dankzij het digitale dashboard leest u alle benodigde info gemakkelijk en overzichtelijk af. De 360 graden camera kan het blinde vlek probleem van de achteruitkijkspiegel oplossen, waardoor ongevallen worden voorkomen. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Extra opties op deze auto zijn: Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor.

In de MINI Electric heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Electric aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u