WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Classic Pakket L Automaat

€ 45.490,00

PRIVATE LEASE EUR 459,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5933337
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €587 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket L Automaat
€ 45.490,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Handig, zo'n hatchback. Aan de achterzijde een extra deur, om makkelijk in en uit te laden. Schoon, stil en fiscaal vriendelijk: met de elektromotor is het zuinig zoeven! Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze MINI Electric voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Met het digitale dashboard kunt u de cockpit-interface naar uw voorkeur instellen. Het gebruik van de 360 graden camera op deze auto vergemakkelijkt het parkeren aanzienlijk, vooral in krappe ruimtes. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. De Harman/Kardon geluidsinstallatie staat garant voor een onovertroffen fraaie klankweergave. Deze auto is voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Rijden met het overzicht van een straaljagerpiloot? De praktische en veilige head-up display projecteert dashboardinfo binnen uw gezichtsveld, zodat u uw blik nooit hoeft te verplaatsen. Oog op de weg! Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Ook helpen het dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u