WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperC John Cooper Works Pakket M Automaat

€ 48.509,00

PRIVATE LEASE EUR 612,- (48 mnd/10.000 km)

NL5942817
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €624 per maand
MINI Cooper C John Cooper Works Pakket M Automaat
€ 48.509,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Da's het fijne van een hatchback: de extra deur achter waardoor u gemakkelijk nog wat lading mee kan nemen. De achterbank is op te klappen voor nog meer ruimte. U hoeft niet langer te wachten, deze splinternieuwe auto is nu direct beschikbaar De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Met het digitale dashboard van deze auto is de aanpassing van uw cockpitinterface een fluitje van een cent. Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. En deze auto heeft ook navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor als standaard uitrusting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI 3-Deurs samen. U hoeft onderweg uw hoofd nooit te draaien of uw blik te verplaatsen om dashboard-info af te lezen. De head-up display projecteert alles op de voorruit. U kunt rijden als een jachtpiloot. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u