WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperC Essential Automaat

€ 38.757,00

PRIVATE LEASE EUR 526,- (48 mnd/10.000 km)

NL7470296
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €500 per maand
MINI Cooper C Essential Automaat
€ 38.757,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kilometer na kilometer, bocht na bocht levert deze MINI Cooper de beste rijprestaties. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en metallic lak.

Met het digitale dashboard kunt u de cockpit-interface naar uw voorkeur instellen. Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando's. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. Natuurlijk behoren navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en isofix-aansluiting ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Ook helpen het voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Cooper te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u