WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperC Essential Automaat

€ 38.757,00

PRIVATE LEASE EUR 526,- (48 mnd/10.000 km)

NL5947613
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €500 per maand
MINI Cooper C Essential Automaat
€ 38.757,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Klap de achterbank van deze hatchback neer en er ontstaat een riante laadvloer, gemakkelijk te bereiken via de achterste deur. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Met een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze MINI over uitstekende prestaties. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en metallic lak.

Ontdek de digitale mobiliteitswereld, met zijn dashboard dat alle noodzakelijke informatie projecteert om uw reis comfortabel en veilig te maken. De achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en isofix-aansluiting.

Aan boord van deze MINI houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze MINI u om veiliger te rijden. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Cooper bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u