WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperC Classic Pakket XS Automaat

€ 41.107,00

NLGDT-27-G
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €534 per maand
MINI Cooper C Classic Pakket XS Automaat
€ 41.107,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Da's het fijne van een hatchback: de extra deur achter waardoor u gemakkelijk nog wat lading mee kan nemen. De achterbank is op te klappen voor nog meer ruimte. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. In deze uitvoering is de 3-deurs voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Verder is de MINI uitgerust met: LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en metallic lak.

Omdat goed geïnformeerd rijden tegenwoordig om veel meer draait dan alleen snelheid en brandstofpeil, laat het digitale dashboard alle functies zien die u nodig heeft. Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Wat wilt u onderweg horen? Er is volop keus, dankzij bluetooth. Het navigatiesysteem is met het audiosysteem gecombineerd. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De MINI 3-deurs is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze 3-deurs te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u