WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperC Classic Pakket S Automaat

€ 43.474,00

PRIVATE LEASE EUR 564,- (48 mnd/10.000 km)

NL5946862
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €560 per maand
MINI Cooper C Classic Pakket S Automaat
€ 43.474,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Aan de achterzijde van deze hatchback heeft u een extra deur. Ideaal voor het laden en lossen van bagage. U hoeft niet langer te wachten, deze splinternieuwe auto is nu direct beschikbaar De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Natuurlijk behoren Full LED koplampen en elektrisch inklapbare buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons om onderweg de accu van de smartphone bij te laden. De centrale ontgrendeling gebeurt automatisch dankzij de keyless entry. Ook lederen sportstuur, DAB ontvangst, parkeerassistent, automatisch dimmende buitenspiegels en isofix-aansluiting zijn aan boord.

De MINI Cooper is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Ogen op de weg en toch alle dashboardinfo in beeld? Daar zorgt de head-up display voor! Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze Cooper staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u