WhatsappEmail
MINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deurs
Beschikbaar

MINI 5-deursCooper Classic Automaat

€ 34.950,00

NLZ-362-ND
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €458 per maand
MINI 5-deurs Cooper Classic Automaat
€ 34.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 20528KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Fraai, lenig en helemaal van nu. Da's het grote voordeel van een jonge auto met nog maar weinig kilometers op de teller. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Veilig en handig: het audiosysteem laat zich bedienen vanaf het stuur. Natuurlijk behoren lederen sportstuur, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, cruise control, keyless entry en buitentemperatuurmeter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het rijden met deze MINI wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron