WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper Pepper Aut. Automaat

€ 19.950,00

NLXX-136-P
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €265 per maand
MINI 3-deurs Cooper Pepper Aut. Automaat
€ 19.950,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 89101KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Van uw nieuwe auto verlangt u rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de MINI 3-deurs de auto die u zoekt. De auto is van het bouwjaar 2019 en is van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Op zelfs de koudste ochtend biedt de stoelverwarming een heerlijk welkom. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Naast de routeinformatie van het in dashboard opgenomen navigatiesysteem kunt u muziek via het audiosysteem ook online beluisteren via bluetooth. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. De elektronische systemen in deze MINI helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regen- en lichtsensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Ook cruise control, sportstuurwiel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer zijn aan boord.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u