WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper John Cooper Works Aut. Automaat

€ 36.750,00

NLX-525-VR
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €473 per maand
MINI 3-deurs Cooper John Cooper Works Aut. Automaat
€ 36.750,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het voordeel van een hatchback als deze is het gemak van inladen via de achterkant. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze MINI 3-deurs is voorzien van verwarmbare voorstoelen. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, adaptief onderstel, dakspoiler, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Al uw favoriete radiozenders letterlijk onder handbereik: dat kan met audiobediening op het stuur. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige navigatiesysteem. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met smartphone connectiviteit heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze MINI zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regen- en lichtsensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van adaptive cruise control. Voorzien van keyless start. Dat betekent: met de elektronische sleutel op zak is een druk op de knop genoeg om de auto te starten. U bent in deze MINI ook voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

Deze MINI biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u