WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper Chili Serious Business Automaat

€ 18.450,00

NLPZ-291-J
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €238 per maand
MINI 3-deurs Cooper Chili Serious Business Automaat
€ 18.450,00

Specificaties

  • 2017Bouwjaar
  • 85156KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dit is echt zo'n zakenauto waarbij collega's steeds willen meerijden. En geef ze eens ongelijk. De auto is van het bouwjaar 2017 en is van de eerste eigenaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. De R in de maand? Dan is het tijd voor de luxe van de meegeleverde stoelverwarming! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED koplampen, witte knipperlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Veilig en handig: het audiosysteem laat zich bedienen vanaf het stuur. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze MINI 3-deurs prima parkeersensoren die u een handje helpen. Een paar spetters of een donderbui? De regensensor weet het als eerste en reageert precies goed! Deze MINI is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! Deze auto is voorzien van keyless entry en isofix-aansluiting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI 3-deurs samen. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Alle opties

ExterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron