Wielwissel foto algemeen MINI

WIELWISSEL BIJ DUSSELDORP MINI

Tijd voor Zomerbanden

KLAAR VOOR EEN ONBEGRENSDE ZOMER!

Maak je klaar voor het zomerseizoen en houd de zaken zelf goed in de hand. Waar draait het deze zomer om? Goed voorbereid zijn op alle bochten en snel op weg naar het avontuur. Dankzij onze Originele MINI zomerwielen en -banden met stermarkering is elke weg een ontdekkingstocht waard. Vertrouw op de sterren! Onze Originele MINI zomerwielen en -banden hebben namelijk een stermarkering en zijn ontwikkeld in samenwerking met de allerbeste bandenfabrikanten (zoals Dunlop/Goodyear, Michelin en Pirelli). Dankzij de originele MINI zomerbanden kun je elke bocht met een gerust hart ingaan. Jouw veiligheid is gewaarborgd.

Plan uw afspraak

IN STIJL DE ZOMER DOOR

Op onze Dusseldorp Webshop vind je de geschikte zomerwielsets voor jouw MINI. Premium kwaliteit, originele MINI zomerwielsets. Met deze zomerwielsets rijd je niet alleen veilig maar ook in stijl. Alle zomerwielen zijn uit voorraad leverbaar en dus snel in huis. 

Bekijk alle wielsets

PLAN JE AFSPRAAK

Kies eenvoudig een vestiging bij jou in de buurt en laat jouw winterbanden veilig monteren door één van onze specialisten. Onze specialisten controleren altijd de profieldiepte van jouw winterbanden en zorgen ervoor dat deze schoon én op de juiste wijze op uw MINI worden gemonteerd.

Maak hieronder gebruik van onze online afspraakplanner en plan je wielwissel eenvoudig wanneer jou dat het beste schikt.

ZOMER ACCESSOIRES

CONTACT MOGELIJKHEDEN

Wil je meer weten over Dusseldorp MINI of een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze vestigingen, maak gebruik van e-mail, WhatsApp of maak gebruik van de handige chat functie. Een mailtje sturen kan uiteraard ook via ons contactformulierDaarbij is het ook mogelijk om een digitale afspraak te plannen met één van onze verkoopadviseurs. Onze klantenservice is op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur bereikbaar, waarbij je ons via WhatsApp en chat tot 22:00 uur kunt bereiken. Afhankelijk van het medium proberen wij je binnen een kwartier tot een uur te woord te staan.

Vestigingen