MINI - header - Over Dusseldorp

OVER DUSSELDORP MINI

Al sinds 2004

EEN FAMILIEBEDRIJF SINDS 1959

Inmiddels bestaat Dusseldorp MINI al ruim twintig jaar. In 2004 begonnen we met de verkoop van MINI in onze BMW showrooms, maar daar groeiden we al snel uit. MINI bleek een succes en dankzij dat succes hebben we nu showrooms op zeven verschillende plekken in Nederland. Je vindt ons in Apeldoorn sinds 2010. In 2014 openden we in Zwolle de eerste zelfstandige MINI vestiging in Zwolle. Verder was 2019 een belangrijk jaar in onze geschiedenis: we verhuisden toen MINI Zwolle naar een groter, mooier pand. In Alkmaar hebben we sinds dat jaar ook een zelfstandige showroom én werkplaats. Ook openden we een nieuwe, zelfstandige showroom in Hoorn en eind 2019 voegden we de MINI vestiging in Den Haag toe aan de Dusseldorp groep. In 2022 voegden we Groningen aan ons portfolio en in 2023 Schiedam. Het mooie is dat we bij Dusseldorp al sinds 1909 actief zijn met de verkoop en het onderhoud van twee- en vierwielers. En al die ervaring komt ook bij een jong merk als MINI gewoon heel goed van pas!

WIJ WERKEN SAMEN

Familiebedrijf Dusseldorp bestaat al ruim 20 jaar, maar we hebben het niet alleen gedaan. We hebben altijd nauw samengewerkt met anderen. Ons talent ligt bij het verkopen en onderhouden van auto's. Door de jaren heen zijn we daar behoorlijk goed in geworden, al zeggen we het zelf. Dat komt doordat we ons altijd gefocust hebben op dat wat we goed wilden doen. Als we samen met een ander kunnen groeien, als delen vermenigvuldigen betekent, dan ondersteunen we graag talent of werken samen met bedrijven met dezelfde visie. We investeren graag in de toekomst.

We houden ervan om onze krachten te bundelen met die van anderen. Of iemand nu zakelijk succesvol is, creatief ergens in uitblinkt of op sportief vlak aan de top staat. We stimuleren graag topprestaties. We geven talent graag de ruimte zich verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door sponsoring of andere vormen van samenwerking. Zodoende zijn er door de jaren heen prachtige partnerships ontstaan. Samenwerkingen waar we blij van worden en relaties waar we trots op zijn!


Naast onze MINI vestigingen hebben wij ook nog 15 BMW vestigingen en één Motorrad showroom.

"Inmiddels bestaat Dusseldorp MINI al ruim twintig jaar"

Dusseldorp MINI

DUSSELDORP FOUNDATION

Dusseldorp Foundation
Dusseldorp Foundation

Begin 2022 is de Dusseldorp Foundation opgericht. De Dusseldorp Foundation is een stichting die is opgezet voor het ondersteunen van goede doelen die zich richten op het welzijn van mensen. Op deze manier willen wij als Dusseldorp de verantwoordelijkheid nemen en een mooie bijdrage leveren aan onderwerpen die er echt toe doen. Jaarlijks steunen we een aantal grotere en kleinere projecten die een concreet doel hebben en waarvan we weten dat het geld goed besteed is. De goede doelen die worden uitgekozen hebben zoveel mogelijk een connectie met Dusseldorp of een van de Dusseldorp collega’s.

ACCESSOIRES & ONDERDELEN

Accessoires & onderdelen
MINI - Afbeelding - Accessoires & Onderdelen - webshop 2023

MINI AANBOD

Bekijk Aanbod
MINI - Afbeelding - Aanbod over ons