24 apr 2024Nieuws

GROOTSTE INTERNATIONALE MINI EVENT OOIT IN ROTTERDAM

Rotterdam thuishaven voor grootste internationale MINI event ooit

Rotterdam is op dit moment het epicentrum van het grootste internationale MINI-evenement ooit. Duizenden bezoekers van over de hele wereld zijn aanwezig tijdens het 'International MINI Dealer Event' (IMDE).

Gedurende de komende zes weken zal Rotterdam de thuisbasis zijn voor meer dan 5.000 gasten uit maar liefst 36 landen, die samenkomen voor de onthulling van de nieuwste MINI-modellen. Met meer dan 600 levendig gekleurde MINI's die de straten sieren, zal de stad bruisen van energie en innovatie.

MINI onthult dit jaar een scala aan nieuwe modellen, en tijdens IMDE zullen deze gepresenteerd worden aan internationale MINI-dealers. Vertegenwoordigers van dealers en MINI-partners van over de hele wereld zullen de stad doorkruisen om de nieuwste (elektrische) MINI Cooper en (elektrische) MINI Countryman te ervaren.

De Schiecentrale in het Lloydkwartier en een speciaal ontworpen 'MINI Container City' bij Greenport B.V in de Rotterdamse haven (Pernis) vormen het bruisende hart van dit indrukwekkende evenement. De keuze voor Rotterdam is niet toevallig; het weerspiegelt de identiteit van het merk, de ondernemende mentaliteit van de stad en haar toewijding aan duurzame innovatie. Sinds 2018 heeft de BMW Group een unieke samenwerking met Rotterdam, gericht op het verkennen van manieren om de leefbaarheid in de stad te verbeteren via diverse pilotprojecten.

Gedurende de komende zes weken zullen de inwoners van Rotterdam niet alleen een overvloed aan MINI-modellen opmerken, maar zelfs een Rotterdamse Waterbus zal worden omgetoverd tot een opvallend MINI-icoon, geheel in stijl.

Het International MINI Dealer Event gaat van start op dinsdag 16 april en loopt tot en met 29 mei 2024.

Hou onze website in de gaten voor meer informatie over dit event en de nieuwste MINI-modellen!