29 mrt 2024Nieuws

PROEFRIJDEN IN DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN E VANAF NU MOGELIJK

MINI - Mediapost - Countryman nu proefrijden - Afbeelding

Nu proefrijden bij Dusseldorp MINI: De nieuwe elektrische MINI Countryman E en MINI Countryman S. De MINI Countryman is nu groter, stoerder en avontuurlijker dan ooit tevoren. Met zijn krachtige MINI Twin Power Turbomotor en optionele All4 vierwielaandrijving is geen uitdaging te groot voor deze MINI Countryman. Van de welbekende traditionele voorbumper tot de opvallende koplampen zorgt MINI ervoor dat deze SUV avontuur en kracht uitstraalt. Het premium cockpitontwerp en het innovatieve middenconsole creëren een ultieme rijbeleving die naast het avontuurlijke gevoel ook het welbekende rijcomfort van MINI realiseert.

 

Proefrijden in de nieuwe MINI Countryman E is vanaf nu mogelijk, neem contact met ons op via de onderstaande button.

 

 

Contact opnemen

 

 

MINI Countryman - zijaanzicht

HET EXTERIEUR VAN DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN

Elk carrosserie-oppervlak creëert een opvallende visuele energie. Van het kenmerkende design van de voorbumper en de luchtinlaten tot de opvallende koplampen; alles straalt comfort en kracht uit. En hij biedt voldoende ruimte voor vijf mensen, bagage en alle herinneringen die je onderweg zult opdoen. De MINI Countryman combineert het gedistingeerde MINI karakter met het avontuurlijke charisma van een SAV. Met zijn compacte proporties en avontuurlijke attitude is het echt een allrounder. En je kunt kiezen uit 9 verschillende kleuren.

 

 

Countryman SE ALL4 Interieur

HET INTERIEUR VAN DE MINI COUNTRYMAN

Comfort staat op de eerste plaats, met een uitgebreid aanbod aan materialen van uitstekende kwaliteit, met zacht leer beklede stoelen en een gevoel van welbehagen. Het premium cockpitontwerp maakt je rijbeleving net zo veelzijdig en geraffineerd als deze spannend is.