19 jan 2024Nieuws

MINI UNTOLD EDITION

Module Banner - Afbeelding - MINI Untold

MINI Untold EDITION

Onze designers streven naar perfectie, waarbij elk detail in onze auto's continu wordt verfijnd. Het resultaat? Een harmonieuze balans tussen onze rijke 'heritage' en de veelbelovende toekomst. De MINI Clubman Untold Edition belichaamt deze filosofie op het hoogste niveau. Met een unieke mix van traditionele waarden en subtiele verfijning straalt de Clubman Untold Edition zelfvertrouwen uit als geen ander.

Module Banner - Afbeelding - MINI Untlod editie

EXCLUSIEVE ELEGANTIE

De verfijnde Sage Green afwerking van de MINI Clubman Untold Edition krijgt een uniek karakter dankzij de speciaal ontworpen editiespecifieke strepen op de motorkap en het dak. Deze kenmerkende strepen zijn niet zomaar decoratieve elementen; ze bestaan uit subtiele designlijnen die een boeiend spel van licht en schaduw creëren. Hierdoor wordt de exclusiviteit van deze editie benadrukt op een onmiskenbaar elegante wijze. De contrasten van de strepen voegen een discrete dimensie toe aan de prachtige Carrosserie, terwijl ze op harmonieuze wijze samensmelten met de kleuren van het dak en de spiegelkappen.

Vind Jouw Clubman Untold

De MINI Clubman Untold Editions zijn verkrijgbaar als Cooper S Clubman en JCW Clubman. Zie jij jezelf al zitten in een MINI Clubman Untold? Neem dan even een kijkje tussen ons aanbod of bekijk ze in het echt in een van onze showrooms.

Bekijk het aanbod