11 mrt 2023Nieuws

MINI SEASIDE EDITION

MINI - Nieuws - MINI Seaside Edition

MINI SEASIDE EDITION

De MINI Cabrio bestaat 30 jaar. Om dit te vieren presenteert MINI de sportieve vierzitter met open dak nu met exclusieve uitrusting en designkenmerken. De MINI Seaside Edition. Deze editie is leverbaar in een glanzend blauwe Caribbean Aqua lak of in de lichte Nanuq White carrosseriekleur. De Seaside Edition is verkrijgbaar als Cooper of als Cooper S. Vanaf februari 2023 accentueert de gelimiteerde Seaside Edition van de MINI Cabrio de kenmerkende eigenschappen van dit stijlvolle model met een editie-specifiek design in het exterieur en interieur.

Seaside Edition - Design

HET DESIGN

De MINI Cabrio is momenteel de enige premium cabriolet in het segment van kleinde auto's en heeft een onderscheidend maar herkenbaar uiterlijk. In de MINI Cooper S zorgt een 178 pk sterke viercilinder voor een acceleratie uit stilstand naar 100 kilometer per uur in 7,2 seconden. De zwarte, elektrisch bediende softtop doet het wat rustiger aan: hij kan tot 30 km/u automatisch geopend of gesloten worden. Dubbele sierstrepen in wit lopen van de zijdeuren naar de achterzijde van de auto, en het exclusieve exterieurdesign wordt afgerond met een unieke graphic op de voorschort, waar een gestileerde 30 opnieuw verwijst naar de verjaardag van het model. De side scuttles met de ingetogen "Seaside" belettering van de editie pakken de 30e verjaardag van het model op met grafisch vormgegeven cijfers in licht- en donkerblauw. Ondertussen doen de 18-inch lichtmetalen velgen in Pulse Spoke-design denken aan pulserende golven in het water. Daarentegen staan de specifieke wieldoppen stil: hier verschijnt nogmaals het nummer van het jubileum.

Bekijk MINI modellen
MINI Seaside Edition Interieur

HET INTERIEUR

Bij het instappen zie je gelijk de sierlijsten op de portieren van de auto, ook deze hebben het edition design  met twee witte strepe en Seadside-letters. De Carbon Black lederen stoelen met comfortabele knierollen en armsteunen in de portieren bieden voldoende comfort voor de inzittenden. Ook de sierlijsten op de voorste dashboards hebben een editie-specifiek design: zowel het gedrukte patroon als de belettering doen opnieuw denken aan het jubileum Dit patroon verschijnt ook op de vloermatten in de vorm van een grafische badge. De onderste spaak van het sportlederen stuurwiel is voorzien van het gelijknamige "Seaside" opschrift van de nieuwe MINI Edition.

Bekijk MINI modellen