19 jan 2024Nieuws

MINI Rockingham GT Edition

Module Banner - Afbeelding - MINI Rockingham GT

Een knipoog naar het verleden, de iconische MINI 1275 GT, triomfeerde in de jaren '70 op het befaamde Britse Rockingham Motor Speedway-circuit. Nu maakt hij een epische comeback. De MINI Rockingham GT, met zowel Cooper S motorisering, is sportiever, gedurfder en legendarischer dan ooit. Voorzien van het John Cooper Works-aerodynamica pakket, 17" JCW Track Spoke velgen en exclusieve Rockingham GT designelementen. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder de Cooper S 3-Deurs, Cooper S 5-Deurs en Clubman S.

Module Banner - Afbeelding - MINI Rockingham GT

Stoer en krachtig van buiten

De MINI Rockingham GT trekt de aandacht met zijn gedurfde combinatie van de lakkleur White Silver, gecombineerd met de opvallende Rockingham GT designelementen en verfijnde Piano Black afwerkingen. Deze unieke uitvoering is voorzien van de sportieve JCW trim, Met als absolute blikvanger de exclusieve John Cooper Works Aerodynamica kit. Ervaar stijl en prestatie in perfecte harmonie met de MINI Rockingham GT.

Vind Jouw Rockingham GT

De MINI Rockingham GT Editions zijn verkrijgbaar als Cooper S 3-Deurs, Cooper S 5-Deurs en Clubman S. Herontdek de legende in stijl en kom snel langs in de showroom of bekijk ons aanbod.

Bekijk het aanbod