23 jan 2024Nieuws

MINI Camden Edition

Nieuws - MINI 3-Deurs Camden Edition - Afbeelding

MINI Camden EDITION

Of het nu de 3-Deurs Cooper is die je aandacht trekt of de ruimere 5-Deurs variant, de MINI Camden Edition is ontworpen voor avontuurlijke persoonlijkheden die graag in het oog springen. Je zult merken dat vrienden en familie in de rij staan om deel uit te maken van de opwinding die deze MINI Camden met zich meebrengt.

Module Banner - Afbeelding - MINI Camden edition

In je element achter het stuur

Betreed de wereld van exclusiviteit door je eigen 'green room' te creëren met de diverse interieurlichtdesigns van de MINI Camden Edition. Maak de keuze tussen 'Lounge' of 'sport' en ontdek de unieke kleurenpaletten die elk met zich meebrengt. Stem de displayinstellingen af op de MINI Rijmodus en laat ze harmoniëren met de kleurrijke ambiance van de omgevingsverlichting. Het is jouw persoonlijke ervaring, elke keer dat je plaatsneemt achter het stuur in de MINI Camden Edition.

Vind Jouw Camden

De MINI Camden Editions zijn verkrijgbaar als 3-Deurs en 5-Deurs. Volg jouw eigen ritme en kies wat het beste bij jou past. Ben je klaar voor een exclusieve ontmoeting? Bekijk ons aanbod of kom langs in de showroom.

Bekijk het aanbod