27 nov 2023Nieuws

DE NIEUWE MINI JOHN COOPER WORKS GP

MINI John Cooper Works GP

DE SNELSTE MINI OOIT

De nieuwe MINI John Cooper Works GP (gecombineerd brandstofverbruik: 7,3 l/100 km, gecombineerde CO2-uitstoot: 167 g/km) is veruit het snelste model van het Britse merk dat ooit is toegelaten op de openbare weg. Dit exclusieve en extreem sportieve model zet met zijn racegenen nieuwe maatstaven in het premium compacte segment. Met de 225 kW/306 pk 4-cilinder turbomotor accelereert de tweezitter, dat is gebaseerd op de MINI 3-deurs, van 0 naar 100 km/u in slechts 5,2 seconden.

MINI John Cooper Work GP Prestaties

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE MINI JOHN COOPER WORKS GP: EEN FUSIE VAN SNELHEID EN STIJL. ONTDEK DE UNIEKE KENMERKEN EN PRESTATIES HIER!

Geen overtollige zaken. Geen extra gewicht. De MINI John Cooper Works GP is ontdaan van alle overtollige zaken, voor een maximale acceleratie en wendbaarheid. Dempers, stabilisatorstangen en veren zijn speciaal ontwikkeld en afgestemd op de rijeigenschappen van de auto. En met zijn grotere spoorbreedte en 10 mm verlaagd onderstel straalt hij pure kracht en prestaties uit. Het is een rebel. Maar met een zeer specifiek doel voor ogen.

ONZE DESIGNERS ZIJN TOT HET UITERSTE GEGAAN.

Uitgevoerd in luisterrijk Racing Grey, met het dak en de spiegelkappen uitgevoerd in contrasterend Melting Silver, straalt de MINI John Cooper Works GP een en al zelfvertrouwen uit. De randen en lijnen zijn precies en scherp. Terwijl krachtige designelementen zoals de grote voorpaneelverbreder, zijskirts en dakspoiler de buitenzijde accentueren en voor een formidabele aanwezigheid zorgen.