7 feb 2024Nieuws

DE NIEUWE MINI COOPER: DE MINI 3-DEURS

Ontdek de nieuwe MINI Cooper 3-deurs bij Dusseldorp MINI

MINI introduceert een nieuwe serie benzinemotoren voor zijn 3-Deurs modellen, met de "C" voor de Cooper en "S" voor het prestatieverbeterde model. Deze toevoeging versterkt het aantrekkelijke assortiment van de 3-Deurs MINI met efficiënte motoren, variërend van drie tot vier cilinders. Het iconische Go-Kart gevoel van MINI wordt verder geaccentueerd in deze nieuwe generatie, met een focus op minimalistisch design en traditionele waarden.

 

De nieuwe motoren bieden krachtige prestaties. De viercilinder van de MINI Cooper S levert 150 kW/204 pk en accelereert in 6,6 seconden van 0 naar 100 km/u, terwijl de driecilinder van de MINI Cooper C 115 kW/156 pk biedt en in 7,7 seconden naar dezelfde snelheid gaat.

 

Contact

 

 

 

Ontdek het exterieur van de MINI Cooper 3-deurs bij Dusseldorp MINI

HET EXTERIEUR VAN DE NIEUWE MINI 3-DEURS

De nieuwe MINI Cooper belichaamt het kernidee van het merk met een puristisch ontwerp en een compacte vorm, wat resulteert in het maximale Go-Kart gevoel en een minimale ecologische impact. Het eigentijdse minimalisme van het design komt tot uiting in de heldere oppervlakken van de carrosserie, met korte overhang en een korte motorkap die harmoniëren met de lange wielbasis voor typische MINI proporties.

De achthoekige grille aan de voorkant definieert het karakteristieke gezicht van de MINI Cooper, versterkt door de kleinste radarsensor van de BMW Group tussen de luchtinlaten.

 

 

Ontdek het interieur van de nieuwe MINI Cooper 3-deurs bij Dusseldorp MINI

HET INTERIEUR VAN DE MINI COOPER 3-DEURS

Het elegante interieur van de MINI Cooper is geïnspireerd op de klassieke Mini, met een rond OLED-display en een tweekleurig textieldashboard voor een ruimtelijk gevoel. Strakke lijnen en een optioneel panoramisch glazen schuifdak versterken de moderne uitstraling. De achterbank kan in een verhouding van 60:40 worden neergeklapt om de bagageruimte uit te breiden van 210 liter tot maximaal 725 liter.

Belangrijke rijfuncties zijn direct toegankelijk via de toggle bar, terwijl de versnellingshendelaar plaatsmaakt voor het nieuwe Wireless Charging Shelf 2.0 voor draadloos opladen van smartphones.