1 sep 2023Nieuws

DE NIEUWE ELEKTRISCHE MINI COOPER EN MINI COUNTRYMAN

Next Gen Cooper + Countryman

VANAF NU TE BESTELLEN

Eindelijk zijn ze hier MINI Next Generation: de nieuwe elektrische MINI Cooper en de elektrische MINI Countryman. Deze nieuwe MINI modellen zijn het begin van een nieuwe designtaal: Charismatic Simplicity. De nieuwe Elektrische MINI Cooper en MINI Countryman zijn vanaf nu te bestellen! Neem contact op met uw verkoopadviseur of kom langs in een van onze showrooms.

  • CheckmarkLeverbaar met een volledig elektrische aandrijving
  • CheckmarkEen compleet nieuw design
  • CheckmarkEen compleet nieuw interieur
  • CheckmarkBegin 2024 naar onze showrooms
MINI Next Gen Cooper E

DE NIEUWE ELEKTRISCHE MINI COOPER

De nieuwe elektrische MINI Cooper is er: volledig elektrisch, digitaal en met nóg meer Go-Kart feeling. De vijfde generatie MINI 3-Deurs doet met zijn nieuwe design en herkenbare proporties denken aan de klassieke Mini. De opvolger van de MINI Electric (F56) komt in twee elektrische varianten: de MINI Cooper E met 135 kW (184 pk) en de MINI Cooper SE met 160 kW (218 pk). In beide modellen is het maximum koppel direct beschikbaar voor een indrukwekkende acceleratie - zónder schakelen. De MINI Cooper E is al leverbaar vanaf € 35.990,- en de MINI Cooper SE vanaf € 38.990,-.

ONTDEK DE MINI COOPER
Next Gen Countryman

DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN

Dynamischer en groter dan ooit, een veelvoud aan digitale innovaties en voor het eerst ook met volledig elektrische aandrijving – dat is de derde generatie van de MINI Countryman. Bij de introductie starten we met de benzinevarianten. Hoger en langer: de nieuwe MINI Countryman ís een statement. Acht centimeter hoger en dertien centimeter langer dan zijn voorganger. Deze groei biedt voordelen voor dagelijkse ritjes en voor avonturen. Meer ruimte, meer comfort, meer veiligheid. Het resultaat: een gezinsvriendelijke auto met vele talenten. De MINI Countryman C is al leverbaar vanaf € 45.990,- en de MINI Countryman JCW, vanaf € 76.990,-

ONTDEK DE MINI COUNTRYMAN