27 nov 2023Nieuws

DE MINI RESOLUTE EDITION

MINI Resolute

Het MINI aanbod uitgebreid met de MINI Resolute Edition. Deze editie zal verschijnen als MINI 3-Deurs, MINI Electric, MINI 5-Deurs en de MINI Cabrio. Met de MINI Resolute Edition brengt MINI het Go-kart gevoel en het unieke design naar een nieuw niveau.

Resolute Edition Exterieur

HET EXTERIEUR VAN DE MINI RESOLUTE EDITION

De MINI Resolute Edition is leverbaar in Rebel Green, Nanuq White en Enigmatic Black en straalt veel sportiviteit uit. Bij de MINI 3-Deurs, MINI Electric en MINI 5-Deurs wordt deze lakkleur gecombineerd met dak en buitenspiegelkappen in Pepper White. De dak en buitenspiegelkappen zijn optioneel leverbaar in de kleur zwart. Bij de MINI Cabrio Resolute Edition zijn de elektrisch bedienbare softtop en de buitenspiegelkappen uitgevoerd in zwart. Bepalende designkenmerken, zoals de omlijsting van de koplampen, grille en achterlichten, de side scuttles, de handgrepen van de portieren en de bagageklep zijn uitgevoerd in de exclusieve kleur Resolute Bronze. 

MINI Resolute Edition Interieur

HET INTERIEUR VAN DE MINI RESOLUTE EDITION

Het al indrukwekkende interieur wordt versterkt door sportstoelen in Black Pearl/Light Chequered stof/Leatherette, gecombineerd met zwarte armsteunen en kneerolls. Deze kleurencombinatie vormt een mooi geheel met de Rebel Green lakkleur en de zwarte en Resolute Bronze designaccenten. Het met nappaleer beklede sportstuurwiel is voorzien van een Resolute embleem op de onderste spaak. Bij de MINI 3-Deurs, de MINI Electric en de MINI 5-Deurs is de hemelbekleding uitgevoerd in antraciet.

MEER OVER DE MINI RESOLUTE EDITION

Onze collega Jeffrey vertelt je graag meer over de nieuwe MINI Resolute Edition!