17 jan 2024Nieuws

DE MINI CLUBMAN FINAL EDITION

MINI Clubman

De MINI Clubman is een onmiskenbare verschijning en gelijk te herkennen dankzij de kenmerkende achterdeuren. De MINI Clubman is binnenkort te bestellen in een unieke uitvoering: de MINI Clubman Final Edition. Dit is daadwerkelijk de laatste editie van de MINI Clubman. De MINI Clubman Final Edition is gelimiteerd op 1.969 exemplaren waarvan er dertig naar Nederland komen. De MINI Clubman Final Edition wordt standaard geleverd met alle opties.

 

Afbeelding Final Edition - Edities

HET DESIGN

Als speciale Final Edition is deze MINI Clubman met een Cooper én Cooper S motorisering leverbaar in de carrosseriekleuren Nanuq White, Enigmatic Black en Melting Silver III. De omlijsting van de grille, de side scuttels en meer details in de kleur Shimmer Copper verwijzen naar de designhistorie van dit model. Het grafische patroon van de 18” lichtmetalen wielen in Final Edition Spoke 2-tone-design, is uitgevoerd in een lak met Shimmer Copper tint, wat zorgt voor glans en diepte. Langs de onderrand van de portieren accentueren kenmerkende smalle lijnen de langgerekte carrosserie van het iconische shooting brake-concept.

Bekijk het aanbod
MINI Clubman - Stuurwiel

HET INTERIEUR

Het interieur van de MINI Clubman Final Edition benadrukt de exclusiviteit van deze editie. Zo zijn de instaplijsten voorzien van een modelspecifiek ‘Final Edition’-opschrift, dat ook terugkomt op de onderste spaak van het, met Nappaleer beklede sportstuur. De met leer beklede MINI Yours sportstoelen en ingenaaid Final Edition-logo zijn uitgevoerd in Dark Maroon. Inzetstukken van antracietkleurige piqué-stof en blauwe stiksels zorgen voor een stijlvol contrast. In de cockpit trekt de donkere uitvoering van het dashboard direct de aandacht, aangevuld met sierlijsten in mat Sage Green Dark en de modelspecifieke kleur Shimmer Copper.

Bekijk het aanbod