19 jan 2024Blog

DE MINI CROSSMAN

MINI Crossman

MAAK KENNIS MET DE MEEST SENSATIONELE MINI VAN NEDERLAND

Stel je eens voor: in de wildernis kom je plots oog in oog te staan met meest sensationele MINI van Nederland: hoe stoer en indrukwekkend moet dat wel niet zijn? In deze blog ga je het ontdekken, je maakt kennis met de MINI Crossman – een zéér speciale MINI van Dusseldorp. Bekijk nu al zijn gave highlights hieronder.

Diep in de gure bossen van Nederland, een onbewoonbare wereld voor de meesten, leeft een wel erg speciale MINI. In zijn natuurlijke habitat rijdt hij over stronken, sleurt hij al zijn gewicht door diepe modderpoelen en trotseert hij de meest ruige terreinen die zijn leven moeilijk maken. Waar hij vroeger “maar” een MINI Countryman was, had hij altijd al avontuurlijke ambities. Na vele obstakels te hebben overwonnen is hij uitgegroeid tot één van de stoerste MINI’s van Nederland en heeft hij zijn naam veranderd van de MINI Countryman naar de MINI Crossman. Bewonder de unieke beelden van de MINI Crossman in de wildernis – een plek waar hij zijn thuis heeft gevonden. Druk op de knop "highlights" om zijn volledige uitrusting te bekijken. 

Crossman Kleur

ZIJN SPECIALE KLEUR

3M WRAPFOLIE “MILITARY GREEN”

Je moet even goed zoeken voordat je de MINI Crossman hebt gespot. Door zijn gave camouflagekleur kan hij zich namelijk goed verstoppen in de wildernis, als een soort kameleon wordt hij één met de natuur. Zijn oorspronkelijke kleur heeft hij tijdelijk goed bedekt en is hij nu uitgerust met een spannende wrapfolie van 3M in de kleur “Military Green”.

Crossman Koplampen

LICHT IN DE DUISTERNIS

ZIJN EXTRA KOPLAMPEN

Omdat hij in de meest barre omstandigheden moet zien te overleven, is de MINI Crossman voorzien van strijdklare accessoires die zijn leven net wat makkelijker maken. Eén daarvan zijn de stoere verstralers die voorop de MINI gemonteerd zijn. Deze verstralers geven ‘m altijd voldoende licht in de duistere bossen van Nederland en zijn eenvoudig te bedienen door het grootlicht in te schakelen. Deze verstralers geven de MINI Crossman twee keer zoveel licht als normaal en zijn daarom een essentieel onderdeel van zijn uitrusting.

Crossman Dakdrager

VOORBEREID OP HET ONVERWACHTE

Als je constant ruige terreinen moet overwinnen en altijd het uiterste opzoekt kan er wel eens iets fout gaan. De MINI Crossman is ten alle tijden voorbereid op ongunstige scenario’s en is daarom voorzien van een MINI dakdrager met nooduitrustingen. Hierdoor hoeft hij niets in te leveren van zijn huidige bagageruimte en kan hij op zijn dak spullen meenemen als een reserve band, extra brandstof of een schep. Niets houdt deze MINI Crossman tegen.

Crossman Offroad banden

NIKS MAAKT HEM KLEIN

Als modder tot je knieën kan komen zijn offroad banden met diepe profielen noodzakelijk om ieder obstakel te kunnen trotseren en de gewenste eindbestemming te bereiken. De MINI Crossman is daarom uitgerust met Toyo A/T Open Country offroad banden en hierdoor heeft hij op iedere ondergrond voldoende grip. Hoewel de MINI Crossman ook op asfalt uit de voeten kan, voelt hij zich het meeste thuis in de wildernis. Waar andere stoppen gaat de MINI Crossman juist verder.

Wil jij de stoerste MINI van Nederland in het echt spotten? Neem dan contact met ons op om te horen waar de MINI Crossman staat!

MINI Crossman Label

NOG SPECIALER

Tot slot het laatste essentiële onderdeel van zijn stoere uitrusting: een op maat gemaakte MINI Ride Label. In samenwerking met Ride Labelz is de MINI Crossman uitgerust met een persoonlijk merk label wat ‘m nog unieker maakt dan dat hij al was. Een Ride Label monteer je eenvoudig op de achterklep door middel van klittenband en hierdoor wordt jouw MINI nog persoonlijker en specialer.

JOUW MINI OOK SPECIAAL MAKEN?

VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN

En hoe was dat om oog in oog te staan met de MINI Crossman? We hopen dat jij hebt genoten van deze buitengewone beelden en van deze unieke inkijk in het leven van de uitgesproken MINI Crossman – de meest sensationele MINI van Nederland. Wil jij nou ook jouw eigen MINI specialer maken dan dat ‘ie al is? Bij Dusseldorp bieden we vele personalisatie mogelijkheden aan en kunnen we jouw MINI uitrusten met gave accessoires om ‘m nog unieker te maken. Neem hiervoor contact met ons op of kom langs bij de dichtstbijzijnde vestiging en vraag naar de voorwaarden. We helpen je graag!