19 dec 2022Blog

DE EERSTE MINI ELECTRIC CABRIO

MINI Cabrio Electric

De langverwachte MINI Electric Cabrio is er eindelijk. Vanaf april 2023 is deze full-option MINI Electric Cabrio in Europa leverbaar in een zeer gelimiteerde oplage van 999 exemplaren. De MINI Electric Cabrio is de eerste volledig aangedreven vierpersoons cabriolet ter wereld.

Met een lengte van 3.863 mm, een wielbasis van 2.495 mm, een breedte van 1.727 mm en een bagageruimte met een volume van 160 liter blijven de afmetingen onveranderd ten opzichte van de MINI Cabrio met brandstofmotor. Met een actieradius van 201 km (WLTP) zijn ook langere ritten geen enkel probleem.

MINI Cabrio Electric Exterieur

HET EXTERIEUR

De MINI Electric Cabrio is leverbaar in Enigmatic Black en White Silver. Portiergrepen, side scuttles en de omlijsting van de voor- en achterlichten zijn uitgevoerd in Resolute Bronze. De MINI logo’s en de modelaanduiding zijn uitgevoerd in het bijpassend elegante Piano Black. Het e-logo, zoals bekend van de MINI Electric, is te vinden op de voorbumper en de achterzijde. De 17” lichtmetalen velgen in Electric Power Spoke 2-tone design zijn gemaakt van 100 procent secundair aluminium.

Bekijk het aanbodChevron
MINI Cabrio Electric Interieur

HET INTERIEUR

De sportstoelen zijn uitgevoerd in MINI Yours Leer Lounge design en voorzien van stoelverwarming en instelbare ondersteuning voor de onderbenen. Het met Nappa leer beklede multifunctionele sportstuur draagt bij aan de Go-Kart feeling en biedt mede dankzij de stuurverwarming extra rijcomfort. De met Piano Black afwerkte interieurpanelen krijgen extra glans door de ambiante verlichting, die ook weer bijdraagt aan de exclusieve uitstraling. Gele accenten in het interieur benadrukken de volledig elektrische aandrijving van de open vierzitter. Tot de uitgebreide en hoogwaardige uitrustingen in de cockpit behoren ook de eDrive services zoals die bekend zijn van de MINI Electric. Essentiële informatie is samengevat te zien op het MINI Head-Up Display.

Bekijk het aanbodChevron

MINI - Afbeelding - MINI Cabrio Electric Exterieur