1 jan 2023Actie

Financieringsvoordeel bij Dusseldorp MINI

Financieringsvoordeel bij Dusseldorp MINI

MAAK GEBRUIK VAN DE SUBSIDIEREGELING IN 2023

Ga je de MINI Electric Private Leasen? Dan rijd je de MINI Electric, inclusief subsidie van €61 per maand, voor maar liefst €499,-* per maand. Zonder subsidie is dit €559,-. Wij hebben namelijk het Private Lease tarief flink verlaagd en de overheid doet hier nog eens een schepje bovenop. De overheid biedt namelijk ook in 2023 subsidie aan voor elektrisch rijden. De subsidie kan aangevraagd worden vanaf 2 januari met je getekende leasecontract in het nieuwe jaar.

Bekijk MINI modellen
MINI - Lease je nieuwe MINI - blok - foto

Lease je nieuwe MINI

Heb jij meer interesse in het leasen van jouw nieuwe MINI? Dit is natuurlijk geen enkel probleem. Een MINI 3-deurs lease je nu namelijk tijdelijk vanaf €399,- per maand. Ook de MINI Electric is extra voordelig. Inclusief de overheidssubsidie lease je deze voor €499,- per maand. Ben je de MINI na een jaar zat? Ook dit is geen probleem. Je kan na 12 maanden kosteloos overstappen naar een nieuwe MINI. 

  • Checkmark

    Deze actie is geldig op alle modellen en uitvoeringen m.u.v. de MINI Cabrio Electric.


Meer over Leasen & Financieren

FINANCIER NU JOUW NIEUWE MINI MET PRIVATE FINANCE

EN PROFITEER VAN 3,49% RENTE

Jouw nieuwe MINI rijden door middel van Private Finance? Dan heb je altijd een vaste rente en looptijd. Hiermee betaal je een vast bedrag per maand gedurende een vaste looptijd. Is de looptijd voorbij? Dan is de MINI helemáál van jou. Schaf jij nu jouw nieuwe MINI aan met Private Finance, dan profiteer je dus van een rentetarief van 3,49% (in combinatie met de MINI Top Cover verzekering). 

MINI FLEX LEASE

ZEKERHEID EN FLEXIBILITEIT VANAF €25,- PER MAAND

Bij het afsluiten van een Private Lease of Operational Lease overeenkomst voor een nieuwe MINI met een looptijd van 48 maanden heb je de mogelijkheid om MINI Flex Lease als optie toe te voegen. Afhankelijk van de gekozen MINI betaal je maandelijks een bijdrage boven op je leaseprijs. Hierdoor heb jij de flexibiliteit om je overeenkomst, om welke reden dan ook, boetevrij en zonder opzeggingsvergoeding te beëindigen vanaf 1 jaar nadat je overeenkomst is ingegaan. Opzeggen kan na dat jaar iedere maand met in achtneming van een maand opzegtermijn. Natuurlijk geniet je daarnaast nog steeds van alle gemakken die Private Lease of Operational Lease jou biedt. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor MINI Flex Lease bovenop je leaseprijs. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het gekozen model. Voor de MINI 3-deurs, MINI 5-deurs, MINI Electric en MINI Cabrio is dit € 25,- per maand inclusief btw. Voor de MINI Clubman en MINI Countryman betaal je € 35,- per maand inclusief btw om Flex Lease toe te voegen aan je overeenkomst.

Neem contact op

VEILIG, VERANTWOORD EN VERTROUWD EEN AUTO LEASEN!

  • CheckmarkEerlijke voorwaarden
  • CheckmarkCompleet product
  • CheckmarkBescherming tegen te hoge financiële lasten
  • Checkmark14 dagen bedenktijd
  • CheckmarkZekerheid bij klachten
  • CheckmarkPersoonlijke aandacht

* BMW/ MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

* De algemene voorwaarden zijn te vinden op: BMW FS - Private Lease - BMW.nl