15 mei 2024Actie

DE DUSSELDORP SUMMER FAVOURITES

De Dusseldorp MINI Summer Favourites

De zomer staat voor de deur en bij Dusseldorp MINI maken we ons klaar voor weer een onvergetelijk seizoen. Of je nu de wereld rondreist of avonturen dichter bij huis zoekt, met de Dusseldorp Summer Favourites ben je perfect uitgerust om in stijl te vertrekken.

 

 

 

  • Checkmark25% korting op MINI trolleys en reistassen. Reis in stijl met de hoogwaardige collectie van BMW trolleys en reistassen. Deze tassen en koffers zijn er in veel verschillende formaten. Perfect dus voor elke trip, van een weekendje weg tot een lange vakantie.
  • Checkmark25% korting op BMW Travel & Comfort producten. Verhoog uw comfort en gemak tijdens elke rit met BMW Travel & Comfort accessoires. Zo hebben wij bijvoorbeeld kledinghangers en tablet houders. Alles om elke kilometer comfortabel te maken voor het hele gezin.
  • Checkmark20% korting op dakkoffers en dakdragers. Meer ruimte nodig voor je vakantiebagage? Bekijk dan onze veilige en stijlvolle dakkoffers en dakdragers. De ideale oplossing voor extra bagageruimte zonder in te hoeven leveren op comfort.
  • Checkmark25% korting op wisserbladen. Met de wisserbladen van MINI heb je altijd goed zicht, ongeacht wat het weer doet.

 

 

 

 

Bezoek de webshop

 

 

 

Dusseldorp MINI Summer Favourites koffersDusseldorp MINI Summer Favourites autoDusseldorp Summer Deals TasDusseldorp MINI Summer Deals koffers en dakboxDusseldorp MINI Summer Favourites vakantie