Financier jouw MINI

Een MINI financieren kent vele voordelen. Zo hoef je niet in één keer de totale aanschafwaarde te betalen én is de MINI na afbetaling helemáál van jou! Bij Dusseldorp MINI kun je een gebruikte of nieuwe MINI zowel privé als zakelijk financieren. De verzekering, onderhoud en eventuele reparaties van jouw MINI houd je in eigen beheer. Bekijk hieronder alle financieringsmogelijkheden bij Dusseldorp MINI.

Next Gen Cooper + Countryman

Makkelijk geregeld

Het is zo makkelijk als dat het lijkt. Als eerste kies jij jouw droom MINI uit ons aanbod. Daarna stel jij jouw financiering naar wens samen. Zo kun je ervoor kiezen om het volledige of een deel van het aankoopbedrag te financieren. Vervolgens kies je voor een looptijd tussen de 12 en 60 maanden. Wil je graag een aanbetaling doen en/of een slottermijn afspreken? Ook dat is mogelijk!

Dusseldorp MINI Countryman C Favoured Trim

ALLE MINI'S TEGEN SLECHTS 4,99%* RENTE

Profiteer van 4,99% rente met MINI Private Finance. Tijdelijk financier je alle nieuwe MINI's tegen slechts 4,99% rente met MINI Financial Lease of MINI Private Finance in combinatie met een MINI Top Cover verzekering. Dit aanbod is geldig op alle MINI modellen. De maximale looptijd is 48 maanden.

Placeholder Afbeelding
01
MINI PRIVÉ FINANCIERING
Chevron
Placeholder Afbeelding
02
MINI ZAKELIJKE FINANCIERING
Chevron