WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanE Favoured Pakket M Automaat

€ 54.090,00

NLZ-437-LG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €699 per maand
MINI Countryman E Favoured Pakket M Automaat
€ 54.090,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Druk het gaspedaal in en voel de fenomenale kracht van de elektromotor. In een elektrische auto rijdt u tegelijk dynamisch en ontspannen. Geruisloos genieten tegen lage kosten? Dan is deze elektromotor iets voor u! Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Op zelfs de koudste ochtend biedt de stoelverwarming een heerlijk welkom. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het glazen panoramadak biedt u een breed zicht op de omgeving. Bij deze MINI Countryman is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Slim, efficiënt, veilig en goed geïnformeerd rijden? Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten. Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met DAB-radio en het navigatiesysteem. Want in deze MINI bedient u ze vanaf het stuurwiel of met uw stem. Met achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor en automatisch dimmende buitenspiegels is deze MINI helemaal compleet.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Mis geen seconde van wat er voor u gebeurt: door de head-up display ziet u de weg én de ritinformatie! Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien dodehoekdetectie, forward collision warning system en autonoom remsysteem.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze Countryman staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u