WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanE Essential Automaat

€ 44.390,00

NLZ-435-LG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €576 per maand
MINI Countryman E Essential Automaat
€ 44.390,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de MINI Countryman ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. Geruisloos genieten tegen lage kosten? Dan is deze elektromotor iets voor u! Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten horen tot de voorzieningen op deze auto.

Over het digitale dashboard is goed nagedacht. Alle belangrijke functies binnen en buiten in één oogopslag. Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. De uitrusting van deze auto is met navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor behoorlijk compleet.

Als bestuurder van deze MINI bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. U bent mede dankzij dodehoekdetectie en autonoom remsysteem steeds veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u