WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Direct leverbaar

MINI CountrymanCooper SE ALL4 Automaat

€ 29.450,00

NLS-372-LP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €385 per maand
MINI Countryman Cooper SE ALL4 Automaat
€ 29.450,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 33537KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu snelladen: nee

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de MINI Countryman altijd de controle. Deze auto uit 2019 heeft 33537 kilometer op de teller staan. Een benzinemotor en een automatische transmissie zorgen dat u met deze SUV prima vooruitkomt. Deze MINI Countryman heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. In deze MINI profiteert u onder andere ook van: LED-mistlampen voor en dakdraagsysteem.

Het audiosysteem is handig te bedienen vanaf het stuurwiel, wat bijdraagt aan een veilige autorit. De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. Geen capriolen meer als u met armen vol de auto moet openen. De keyless entry heeft u al herkend en ontgrendelt de MINI Countryman automatisch.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Countryman samen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Alle opties

ExterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron