WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanC John Cooper Works Pakket XL Automaat

€ 57.900,00

NLX-217-XD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €751 per maand
MINI Countryman C John Cooper Works Pakket XL Automaat
€ 57.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Plaats voor vijf personen of genoeg plek voor uw aankopen bij de bouwmarkt, de veelzijdige MINI Countryman biedt het allemaal. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. Voor de aandrijving van deze SUV zorgen een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Het glazen panoramadak laat meer licht binnen in het interieur en zorgt voor een magnifiek uitzicht naar buiten. Als de 'r' in de maand zit, komt zo'n verwarmd stuurwiel als geroepen! Tot de uitrusting behoren ook Full LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding en aluminium dakrailing.

Alle ritinformatie en communicatie is gebundeld in één overzichtelijk digitale dashboard. Het gebruik van de 360 graden camera op deze auto vergemakkelijkt het parkeren aanzienlijk, vooral in krappe ruimtes. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Geen handmatig gerommel meer; de elektrisch inklapbare trekhaak reageert met een druk op de knop. U bent in deze MINI ook voorzien van connected drive services, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en draadloos opladen.

Zoals u mag verwachten van deze MINI Countryman is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen! Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Ook helpen het voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Countryman bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u