WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanC Favoured Pakket XL Aut. Automaat

€ 56.900,00

NLX-208-XD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €733 per maand
MINI Countryman C Favoured Pakket XL Aut. Automaat
€ 56.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10750KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een keurige auto, dat is deze MINI Countryman, die 4001 kilometer heeft gelopen. De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Bij deze MINI Countryman is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing en dakdraagsysteem zijn aan boord.

Het slim uitgedachte digitale dashboard toont alle essentiële ritinformatie in één oogopslag. De 360 graden camera op deze auto biedt u een volledig, panoramisch zicht op de omgeving. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Een slim verborgen extra is de elektrisch inklapbare trekhaak. De uitrusting van deze MINI is met connected drive services, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en draadloos opladen behoorlijk compleet.

Het rijden met deze MINI wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen! U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u