WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanC Favoured Pakket XL Automaat

€ 61.900,00

NLX-191-XD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €797 per maand
MINI Countryman C Favoured Pakket XL Automaat
€ 61.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Er is volop leefruimte in deze MINI Countryman, een perfecte kruising tussen veelzijdigheid en comfort. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. Het is een krachtige driecilinder benzinemotor die deze SUV aandrijft. Comfort en een gevoel van luxe: dat geeft de heerlijke stoelverwarming. Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. Verder is de MINI uitgerust met: LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakdraagsysteem, donker getint glas achter en verstelbare achterbank.

De elektrisch inklapbare trekhaak biedt het beste van twee werelden: de gebruiksmogelijkheden van een trekhaak zonder de storende uitstraling van een vaste kogel. Stevige beats of een sprankelend klassiek orkest? Door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem klinkt elk genre volmaakt. De sensor van de keyless entry herkent u op korte afstand en ontgrendelt de portieren automatisch. De MINI is standaard voorzien van: Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, parkeerassistent, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

Als bestuurder van deze MINI bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Ogen op de weg en toch alle dashboardinfo in beeld? Daar zorgt de head-up display voor! De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Countryman te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron