WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanSE ALL4 John Cooper Works Pakket L Automaat

€ 63.290,00

OPERATIONAL LEASE EUR 818,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5944838
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €822 per maand
MINI Countryman SE ALL4 John Cooper Works Pakket L Automaat
€ 63.290,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij is doordacht innovatief en duurzaam als geen ander: de elektrische MINI Countryman biedt met zijn elektrische aandrijving een ongekende rijervaring. De batterijtechniek heeft de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt, zodat u met deze auto op een volle acculading echt ver kunt komen. En als u de auto 's avonds aan de lader koppelt, is hij de volgende dag weer helemaal vol. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 10 kilometer heeft gereden sinds 2024. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Zo'n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding en aluminium dakrailing.

Alle benodigde informatie helder in beeld: het digitale dashboard is een geweldige rijhulp. Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. Stevige beats of een sprankelend klassiek orkest? Door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem klinkt elk genre volmaakt. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld! Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u