WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanSE ALL4 John Cooper Works Pakket L Automaat

€ 63.290,00

OPERATIONAL LEASE EUR 818,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5944842
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €822 per maand
MINI Countryman SE ALL4 John Cooper Works Pakket L Automaat
€ 63.290,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Druk het gaspedaal in en voel de fenomenale kracht van de elektromotor. In een elektrische auto rijdt u tegelijk dynamisch en ontspannen. Met zijn moderne accutechniek levert deze auto uitstekende prestaties, met een rijbereik dat genoeg is voor alle gewone ritten. En met een eigen laadpunt kunt u de accu's opladen terwijl u slaapt. U kunt deze nieuwe auto nu direct verkrijgen, want hij is op voorraad. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Deze MINI Countryman heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Tot de uitrusting behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding en aluminium dakrailing.

Natuurlijk brengt het digitale dashboard alle ritinformatie perfect in beeld. Maar ook communicatie, navigatie en tal van andere functies zijn permanent te volgen. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. Een naam in geluidskwaliteit: dat is het meegeleverde Harman/Kardon audiosysteem. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Route- en rij-info aflezen van de voorruit? Met de head-up display hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te halen! Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Countryman aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u