WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanSE ALL4 John Cooper Works Pakket L Automaat

€ 62.590,00

OPERATIONAL LEASE EUR 807,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5942670
Dealer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €809 per maand
MINI Countryman SE ALL4 John Cooper Works Pakket L Automaat
€ 62.590,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij is doordacht innovatief en duurzaam als geen ander: de elektrische MINI Countryman biedt met zijn elektrische aandrijving een ongekende rijervaring. De batterijtechniek heeft de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt, zodat u met deze auto op een volle acculading echt ver kunt komen. En als u de auto 's avonds aan de lader koppelt, is hij de volgende dag weer helemaal vol. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 10 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Als de 'r' in de maand zit, komt zo'n verwarmd stuurwiel als geroepen! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, adaptief dempingsysteem, trailer assistent, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Ervaar de wonderen van de digitale mobiliteitswereld waarbij alles wat u wenst op het digitale dashboard verschijnt. Met de 360 graden camera kunt u elk detail rond de auto zien, waardoor mogelijke schade door verkeerd inschatten van afstanden vermeden wordt. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. En deze auto heeft ook dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst als standaard uitrusting.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Rijden met het overzicht van een straaljagerpiloot? De praktische en veilige head-up display projecteert dashboardinfo binnen uw gezichtsveld, zodat u uw blik nooit hoeft te verplaatsen. Oog op de weg! Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, forward collision warning system en autonoom remsysteem.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Countryman te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u