WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanSE ALL4 Favoured Pakket L Automaat

€ 65.290,00

OPERATIONAL LEASE EUR 840,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5942680
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €841 per maand
MINI Countryman SE ALL4 Favoured Pakket L Automaat
€ 65.290,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Elektrisch rijden is ontspannen rijden. Achter het stuur van deze MINI Countryman kunt u zich in alle rust concentreren op de weg. Ervaar de kracht en stilte van de elektromotor tijdens het rijden. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. De R in de maand? Dan is het tijd voor de luxe van de meegeleverde stoelverwarming! De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Overzicht, informatie en functionaliteit: dat biedt het digitale dashboard. Door het combineren van beelden van vier camera's, biedt de 360 graden camera een naadloos en gedetailleerd beeld van de hele omgeving rondom deze auto. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. Als belangrijke extra geldt zonder twijfel het high performance audiosysteem met topkwaliteit geluidsweergave. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld! U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, forward collision warning system en autonoom remsysteem, bent u altijd veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u