WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanE John Cooper Works Pakket XL Automaat

€ 57.900,00

NLZ-056-HT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €751 per maand
MINI Countryman E John Cooper Works Pakket XL Automaat
€ 57.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 11250KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij biedt volop ruimte, deze MINI Countryman, en dankzij zijn elektrische aandrijving is er ook plenty vermogen voor een dynamische rijstijl. Power, stilte en nul procent uitlaatgas krijgt u met de elektromotor. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 10 De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Verder is de MINI uitgerust met: 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding en aluminium dakrailing.

Het digitale dashboard is qua lay-out en zichtbaarheid superslim ingedeeld. Alle functies in één keer in beeld! Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Het infotainmentsysteem bedient u met uw vingers of met uw stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. De voordelen van een trekhaak zonder de nadelen. De elektrisch inklapbare trekhaak is gemakkelijk in het gebruik en tast de lijnen van de auto niet aan. Met connected drive services, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst is deze MINI helemaal compleet.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Recht voor u ziet u de weg én alle dashboardinformatie dankzij de head-up display Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Countryman te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u