WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanE Favoured Pakket M Automaat

€ 53.490,00

OPERATIONAL LEASE EUR 659,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5947641
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €688 per maand
MINI Countryman E Favoured Pakket M Automaat
€ 53.490,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu laden: 3-fasen, 11 kW
Accu snelladen: 230 kW

Hij biedt volop ruimte, deze MINI Countryman, en dankzij zijn elektrische aandrijving is er ook plenty vermogen voor een dynamische rijstijl. De fluisterstille elektromotor zorgt voor een serene rijervaring. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. Ook is de auto voorzien van: LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakdraagsysteem en donker getint glas achter.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Zoals u weet, liggen de autosleutels altijd onderin de boodschappentas die u sjouwt. Geen probleem bij deze MINI Countryman. De token in uw jaszak wordt van dichtbij gesignaleerd door de keyless entry en alle sloten gaan automatisch open. En deze auto heeft ook lederen sportstuur, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting als standaard uitrusting.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! U bent mede dankzij voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Countryman aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u