WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanE Favoured Pakket M Automaat

€ 53.490,00

OPERATIONAL LEASE EUR 659,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5947640
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €688 per maand
MINI Countryman E Favoured Pakket M Automaat
€ 53.490,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij biedt volop ruimte, deze MINI Countryman, en dankzij zijn elektrische aandrijving is er ook plenty vermogen voor een dynamische rijstijl. Op een volle acculading kan deze auto de gebruikelijke dagelijkse ritten allemaal maken. Het opladen gaat eenvoudig aan een openbare laadpaal of aan uw eigen oplaadpunt thuis. U kunt deze nieuwe auto nu direct verkrijgen, want hij is op voorraad. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze MINI Countryman is voorzien van verwarmbare voorstoelen. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing, dakdraagsysteem en donker getint glas achter.

Verken de digitale wereld van mobiliteit waar het digitale dashboard alles biedt wat u nodig heeft om uw reis comfortabel te maken. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Natuurlijk behoren navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Altijd uw blik op de weg: met de head-up display hoeft u geen moment uw ogen te verplaatsen. De info wordt geprojecteerd in het zichtveld voor u. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Countryman bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u