WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanE Favoured Pakket M Automaat

€ 53.490,00

OPERATIONAL LEASE EUR 659,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5947638
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €688 per maand
MINI Countryman E Favoured Pakket M Automaat
€ 53.490,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

MINI heeft de auto opnieuw uitgevonden. De volledig elektrische MINI Countryman is duurzaam, maar biedt tegelijk veel rijcomfort en geweldige prestaties. Nooit meer naar de pomp! De elektromotor opladen en rijden maar! Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Een heerlijke hoeveelheid daglicht zorgt voor een riant en ruimtelijk effect door het glazen panoramadak. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer LED koplampen, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing, dakdraagsysteem en donker getint glas achter.

Het digitale dashboard stelt u in staat uw cockpitinterface te personaliseren. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Countryman samen. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u