WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Direct leverbaar

MINI CountrymanE Essential Automaat

€ 45.090,00

OPERATIONAL LEASE EUR 632,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5942631
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €580 per maand
MINI Countryman E Essential Automaat
€ 45.090,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U voelt de onbeperkte kracht van elektrische aandrijving, elke keer als u op weg gaat met deze MINI Countryman. Milieuvriendelijk, stil en uitstekende rijprestaties: dat zijn de voordelen van de elektromotor. U hoeft niet langer te wachten, deze splinternieuwe auto is nu direct beschikbaar De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Sportief rijden stelt eisen aan een stevige zitpositie voor rijder en bijrijder. Vandaar de strakke sportstoelen! Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard rekent mee, denkt mee en rijdt mee. Alle info overzichtelijk in beeld, overal. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met DAB-radio en het navigatiesysteem. Want in deze MINI bedient u ze vanaf het stuurwiel of met uw stem. Natuurlijk behoren achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en regensensor ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie en autonoom remsysteem.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze Countryman staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron